Počet záznamů: 1  

Bakteriální choroby rostlin


  1.  Izrail'skij, Vladimir Pavlovič - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1963 - 492 s. : il., [1] příl. ; 8°
    Věda na pomoc výrobě Rostlinná výroba
      Kubíková, Jarmila, - Překladatel   Foltýn, Jiří, - Autor úvodu atd.
     bakteriální nemoci rostlin
    SignaturaC 43.870
    Umístění
    Bakteriální choroby rostlin
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 43.870   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuBakteriální choroby rostlin / V.P. Izrailskij a kol. ; z ruského originálu ... přeložila Jarmila Kubíková ; předmluva k čes. vyd. J. Foltýn
    Záhlaví-jméno Izrail'skij, Vladimir Pavlovič (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1963 (Mír 23)
    Fyz.popis492 s. : il., [1] příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000473725
    Edice Věda na pomoc výrobě
    Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    Poznámky2500 výt.. Pozn.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    OriginálBakterilnyje bolezni rastenij
    Dal.odpovědnost Kubíková, Jarmila, 1933- (Překladatel)
    Foltýn, Jiří, 1926-1995 (Autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla bakteriální nemoci rostlin
    Konspekt632 - Ochrana rostlin. Fytopatologie
    MDT 632.35
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Bakteriální choroby rostlin
    Podkladem knihy je mnohaleté experimentální studium. Její všeobecná část probírá jednak systematiku fytopatogenních baktérií a metody jejich zkoumání, jednak infekci, imunitu, působení bakteriofága při bakteriálních chorobách rostlin, antibiotika, fytoncidy a epifytickou mikroflóru. Ve speciální části jsou popsány bakteriózy kulturních rostlin, vlastnosti fytopatogenních baktérií, symptomy onemocnění na rostlině a ochrana. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.