Počet záznamů: 1  

Hudba a slovo z experimentálního hlediska


  1.  Sedláček, Karel, 1913-2006 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní hudební vydavatelství, 1962 - 96, s., [4] s. obr. příl. : il., noty ; 24 cm + [1] slož. l. příl. (24 x 80 cm),
      Sychra, Antonín, - Autor
    SignaturaC 43.057
    Umístění
    Hudba a slovo z experimentálního hlediska
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 43.057   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 43.057 v1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 43.057 v2   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuHudba a slovo z experimentálního hlediska. I., Příspěvek ke studiu fysiologických, psychologických a estetických předpokladů vnímání melodie hudby a řeči / Karel Sedláček, Antonín Sychra
    Část názvuPříspěvek ke studiu fysiologických, psychologických a estetických předpokladů vnímání melodie hudby a řeči
    Záhlaví-jméno Sedláček, Karel, 1913-2006 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní hudební vydavatelství, 1962
    Fyz.popis96, s., [4] s. obr. příl. : il., noty ; 24 cm + [1] slož. l. příl. (24 x 80 cm),
    ISBNKčs 14,50
    Číslo nár. bibl.cnb000731805
    Poznámky2000 výt.. Na obálce pod názvem: Věnováno XII. sjezdu KSČ
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Anglické, německé a ruské resumé
    Dal.odpovědnost Sychra, Antonín, 1918-1969 (Autor)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Hudba a slovo z experimentálního hlediska
    Odborná studie je výsledkem spolupráce pracovníků ze dvou zcela odlehlých vědeckých oborů, estetiky a fyziologické akustiky. Obírá se vzájemnými vztahy hudby a řeči a užitím přísně vědeckých metod za pomoci novodobých technických možností se snaží dobrat zákonitostí duševního života, lidského myšlení, cítění a estetického prožívání. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.