Počet záznamů: 1
Technologie šampaňského
Michlovský, Miloš, 1953- - Autor
Vydání první - 295 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm
ISBN 978-80-905319-7-0
šampaňské víno šumivá vína výroba alkoholických nápojů
monografieSignatura C 368.417 Umístění 663.2 - Vinařství Údaje o názvu Technologie šampaňského / Miloš Michlovský Záhlaví-jméno Michlovský, Miloš, 1953- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Rakvice : Vinselekt Michlovský, 2016 Fyz.popis 295 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm ISBN 978-80-905319-7-0 Číslo nár. bibl. cnb002803732 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla šampaňské víno * šumivá vína * výroba alkoholických nápojů Forma, žánr monografie Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.223 , 663.52 , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 663.2 - Vinařství Druh dok. KNIHY Ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, kompletním zpracováním vína a podává informace pro spotřebitele. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1