Počet záznamů: 1  

Technologie šampaňského

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Michlovský, Miloš, 1953- - Autor
    Vydání první - 295 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm
    ISBN 978-80-905319-7-0
     šampaňské víno  šumivá vína  výroba alkoholických nápojů
     monografie
    SignaturaC 368.417
    Umístění 663.2 - Vinařství
    Technologie šampaňského
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 368.417   

    Údaje o názvuTechnologie šampaňského / Miloš Michlovský
    Záhlaví-jméno Michlovský, Miloš, 1953- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelRakvice : Vinselekt Michlovský, 2016
    Fyz.popis295 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm
    ISBN978-80-905319-7-0
    Číslo nár. bibl.cnb002803732
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla šampaňské víno * šumivá vína * výroba alkoholických nápojů
    Forma, žánr monografie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.223 , 663.52 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Druh dok.KNIHY
    Technologie šampaňského
    Ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, kompletním zpracováním vína a podává informace pro spotřebitele. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.