Počet záznamů: 1  

Teorie optimálního schématu rafinace cukru

  1. kniha

    kniha


     Buriánek, Josef - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1963 - 189 s.
    Řada potravinářské literatury
     bílý cukr
    SignaturaC 46.076
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 46.076   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTeorie optimálního schématu rafinace cukru / Josef Buriánek
    Záhlaví-jméno Buriánek, Josef (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1963
    Fyz.popis189 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000518949
    Edice Řada potravinářské literatury
    Předmět.hesla bílý cukr
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 664.1.057
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Poprvé v naší literatuře si autor klade otázku, které operace významně působí na technologickou a ekonomickou stránku rafinace. Aby ji zodpověděl, tj. vypracoval teorii rafinace, soustředil se na přesné určení optimálních hodnot provozních parametrů, na výběr vhodných metod rafinace, jež co nejúčelněji oddělí sacharózu od necukrů, a na obecné řešení optimálního schématu. Práce získala třetí cenu v soutěži SNTL.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.