Počet záznamů: 1
Teorie optimálního schématu rafinace cukru
kniha
Buriánek, Josef - Autor
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1963 - 189 s.
Řada potravinářské literatury
bílý cukrSignatura C 46.076 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Teorie optimálního schématu rafinace cukru / Josef Buriánek Záhlaví-jméno Buriánek, Josef (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1963 Fyz.popis 189 s. Číslo nár. bibl. cnb000518949 Edice Řada potravinářské literatury Předmět.hesla bílý cukr Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 664.1.057 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Poprvé v naší literatuře si autor klade otázku, které operace významně působí na technologickou a ekonomickou stránku rafinace. Aby ji zodpověděl, tj. vypracoval teorii rafinace, soustředil se na přesné určení optimálních hodnot provozních parametrů, na výběr vhodných metod rafinace, jež co nejúčelněji oddělí sacharózu od necukrů, a na obecné řešení optimálního schématu. Práce získala třetí cenu v soutěži SNTL.Načítání…
Počet záznamů: 1