Počet záznamů: 1
1. vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2008 - 313 s. : barev. il. ; 31 cm
ISBN 978-80-256-0153-2
Boikat, Heidrun - Autor
ovoce zelenina ovocná jídla zeleninová jídla kuchařství
příručkySignatura B 55.679 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Ovoce a zelenina : [bible šéfkuchaře / text Heidrun Boikat ... et al.] Variantní názvy Bible šéfkuchaře - ovoce a zelenina Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Svojtka & Co., 2008 Fyz.popis 313 s. : barev. il. ; 31 cm ISBN 978-80-256-0153-2 Číslo nár. bibl. cnb001836345 Poznámky Přeloženo z němčiny. V pub. uveden nesprávný název originálu: Obs und Gemüse. Obsahuje rejstřík Originál Obst und Gemüse Dal.odpovědnost Boikat, Heidrun (Autor)
Předmět.hesla ovoce * zelenina * ovocná jídla * zeleninová jídla * kuchařství Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 634.1/.8 , 635.1/.8 , 641.55:634.1/.8 , 641.55:635.1/.8 , 641/642 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly věnované radám pro kuchaře s detailními sériemi fotografií přinášejí cenné náměty pro zpracování a přípravu ovoce a zeleniny. Kniha se zabývá i bylinkami a kořením, které doplňují a zintenzivňují vlastní chuť mnoha potravin. Nabízený přehled představuje důležité bylinky a koření mezinárodní kuchyně a zve nás ke vstupu do pestrého světa vůní a chutí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1