Počet záznamů: 1
Jonáš, Josef, 1945- - Autor
281 stran : ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-7281-504-3
Légl, Miroslav, - Autor Kuchař, Jiří, - Autor
kuchyňská sůl výživa člověka nemoci prevence onemocnění
populárně-naučné publikaceSignatura C 367.399 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Údaje o názvu Pozor, sůl! : proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můžeme dělat / Josef Jonáš, Miroslav Légl, Jiří Kuchař Záhlaví-jméno Jonáš, Josef, 1945- (Autor) Nakladatel Praha : Eminent, 2016 Fyz.popis 281 stran : ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-7281-504-3 299.00 Kč Číslo nár. bibl. cnb002801524 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Légl, Miroslav, 1954- (Autor)
Kuchař, Jiří, 1960- (Autor)
Předmět.hesla kuchyňská sůl - zdravotní aspekty * výživa člověka * nemoci * prevence onemocnění Forma, žánr populárně-naučné publikace Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 616 , 641.881 , 613.2 , 616.1/.9 , 616-084 , (0.062) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Ze všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská. Pokud hledáte důvod, budete překvapeni, kolik skryté soli zkonzumujete, aniž to tušíte. Tato kniha je určena lidem, kteří - se chtějí začít vážně starat o to, kolik soli resp. sodíku ve své každodenní stravě snědí - mají z jakéhokoli důvodu, zejména zdravotního, potřebu se odsolit - hledají změnu a jídelníček, který by je přivedl na optimální denní spotřebu soli. Publikace nepřináší žádná stravovací dogmata. Vedle varování obsahuje mnoho důležitých informací, možností řešení a hlavních zásad změny. Ocení ji proto zejména- matky s dětmi- pacienti s vysokým krevním tlakem, s oběhovými a imunitními problémy - lidé v aktivním věku trpící poškozením kloubů nebo se sklonem k nadváze. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1