Počet záznamů: 1  

Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Sázavský, Václav František, 1896-1974 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 211 s. : il. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     potravinářský průmysl  odpařování
     příručky
    SignaturaC 47.605
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 47.605   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuOdpařování a odparky v potravinářském průmyslu / Václav Sázavský
    Záhlaví-jméno Sázavský, Václav František, 1896-1974 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 1)
    Fyz.popis211 s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000442212
    Edice Řada potravinářské literatury
    PoznámkyPřehl. lit.. S obr. v textu. Obálka a vazba: Karel Wick. 1112 výt.
    Předmět.hesla potravinářský průmysl * odpařování
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 536.423.1 , 66.048.5 , 663/664 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Po první části knihy, která je úvodem do teorie průmyslového odpařování, zabývá se další část odpařováním v jednotlivých odvětvích potravinářského průmyslu. Popisuje konstrukce a provoz zařízení, přičemž ekonomické a provozní problémy i techniku výpočtů řeší na konkrétních příkladech z praxe. Velkou pozornost věnuje nejen automatizaci provozů, ale i možnostem rekonstrukce starších zařízení. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.