Počet záznamů: 1  

Základy výzkumu konjunktury kapitalistického hospodářství


  1.  Piskoppel, F. G. - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 318, [1] s. ; 8°
    Řada ekonomické literatury
     hospodářská konjunktura  kapitalismus
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 47.554
    Umístění
    Základy výzkumu konjunktury kapitalistického hospodářství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 47.554   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZáklady výzkumu konjunktury kapitalistického hospodářství : učeb. pro vys. školy : určeno stud. vys. škol ekon. a prac. podniků zahr. obchodu / F.G. Piskoppel ; z rus. orig. Osnovy izučenija kon'junktury kapitalističeskogochozjajstva přel. [kol.]
    Záhlaví-jméno Piskoppel, F. G. (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Tisk 1)
    Fyz.popis318, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000442090
    Edice Řada ekonomické literatury
    PoznámkyVazba: Vladimír Jánský. 1215 výt.. Jmenný a věcný rejstřík. Pozn.. Odkazy na lit.. S tb. a grafy v textu
    Předmět.hesla hospodářská konjunktura * kapitalismus
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt33 - Ekonomie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 330.342.14 , 338.123 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Základy výzkumu konjunktury kapitalistického hospodářství
    Buržoazní ekonomická věda nemůže vědecky analyzovat vývoj kapitalistické ekonomiky, nemůže odhalovat její neřešitelné rozpory. Proto se omezuje na popis faktů. Tato marxistická kniha se naopak soustředila na nejožehavější problém kapitalismu, na výzkum konjunktury, vždy dočasné. Probírá teoretické základy jejího výzkumu, metodologii její prognózy, její různé stránky a vztahy i možnosti jejího využití. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.