Počet záznamů: 1  

Jaro

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-87575-49-9
    Apetit sezona
     jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 367.028
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jaro
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 367.028   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do *23.04.2025)C 367.028 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 367.028 R   

    Údaje o názvuJaro : svěží jídla ze sezonních surovin
    Část názvuSvěží jídla ze sezonních surovin
    Variantní názvyJaro - svěží jídla ze sezonních surovin
    NakladatelPraha : Burda Praha, spol. s r.o., [2016]
    Copyright©2016
    Fyz.popis158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-87575-49-9
    Číslo nár. bibl.cnb002792140
    Edice Apetit sezona
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Jaro
    V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny... Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např. špenátovou polévku na Zelený čtvrtek, kopřivovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.