Počet záznamů: 1
158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-87575-49-9
Apetit sezona
jídla
kuchařské receptySignatura C 367.028 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Jaro : svěží jídla ze sezonních surovin Část názvu Svěží jídla ze sezonních surovin Variantní názvy Jaro - svěží jídla ze sezonních surovin Nakladatel Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2016] Copyright ©2016 Fyz.popis 158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-87575-49-9 Číslo nár. bibl. cnb002792140 Edice Apetit sezona Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny... Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např. špenátovou polévku na Zelený čtvrtek, kopřivovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Zdroj anotace: NK ČRNačítání…
Počet záznamů: 1