Počet záznamů: 1  

Hygiena a technologie potravin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Spitzer, Gerhard, 1930-2012 - Autor
    2. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 - 244, [7] s. ; 8°
    Živočišná výroba
      Burda, František - Autor úvodu atd.
     hygiena potravin  potravinářská technologie
     učebnice středních škol
    SignaturaC 48.792
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 48.792   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuHygiena a technologie potravin : učeb. text pro stř. zeměd. techn. školy oboru veterinárního / Gerhard Spitzer ; Předml.: František Burda
    Záhlaví-jméno Spitzer, Gerhard, 1930-2012 (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 (Mír 2)
    Fyz.popis244, [7] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000477967
    Edice Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    PoznámkyPřehl. použité lit.. S obr. a fot. v textu. Obálka: Miroslav Houska. (601-1600) výt.
    Dal.odpovědnost Burda, František (Autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla hygiena potravin * potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664 , 614.31 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Nové učební osnovy utvářejí obsah 2. vydání, jež proti původnímu vydání zařazuje navíc hygienu zvěřiny, ryb, medu a vosku, konzervování a skladování potravin, zpracování masa apod. Zahrnuje tedy všechny živočišné produkty. Text pak je upraven podle zákona č. 66 a vyhlášky ministerstva zemědělství, lesního a vodního hospodářství, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o veterinární péči. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.