Počet záznamů: 1  

Metodika prašníkové kultury u kmínu kořenného (Carum carvi L.)

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Smýkalová, Iva - Autor
    1. vydání - 25 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
    ISBN 978-80-87360-42-2
    Certifikovaná metodika
      Šmirous, Prokop, - Autor   Horáček, Jiří, - Autor   Griga, Miroslav - Autor
     kmín kořenný  pěstování polních rostlin  pohlavní rozmnožování rostlin
     certifikované metodiky
    SignaturaC 366.752
    Umístění 632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    Metodika prašníkové kultury u kmínu kořenného (Carum carvi L.)
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 366.752   

    Údaje o názvuMetodika prašníkové kultury u kmínu kořenného (Carum carvi L.) / autorský kolektiv Iva Smýkalová, Prokop Šmirous, Jiří Horáček, Miroslav Griga
    Záhlaví-jméno Smýkalová, Iva (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelŠumperk : Agritec, výzkum, šlechtění a služby, s.r.o., 2015
    Fyz.popis25 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
    ISBN978-80-87360-42-2
    Číslo nár. bibl.cnb002765009
    Edice Metodika (Agritec)
    PoznámkyNázev z obálky. Nad názvem: Agritec, výzkum, šlechtění a služby, s.r.o.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Dal.odpovědnost Šmirous, Prokop, 1974- (Autor)
    Horáček, Jiří, 1973- (Autor)
    Griga, Miroslav (Autor)
    Dal.odpovědnost Agritec (firma) (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla kmín kořenný * pěstování polních rostlin * pohlavní rozmnožování rostlin
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT 582.794.1 , 633/635 , 581.162 , (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    Druh dok.KNIHY
    Metodika prašníkové kultury u kmínu kořenného (Carum carvi L.)
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.