Počet záznamů: 1  

Rostlinná výroba

  1. kniha

    kniha


     Váša, František, 1899-1975 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 885, [11] s. : [1] tb. ; 8°
    Živočišná výroba
      Franc, Břetislav, - Ilustrátor   Jelínek, Otakar - Ilustrátor   Zejbrlík, Otakar, - Ilustrátor
     rostlinná výroba
     encyklopedie
    SignaturaC 49.143
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 49.143   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuRostlinná výroba / [Autor:] František Váša a kol. ; Pérovky: Břetislav Franc, Otakar Jelínek, Otakar Zejbrlík
    Záhlaví-jméno Váša, František, 1899-1975 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 1)
    Fyz.popis885, [11] s. : [1] tb. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000477871
    Edice Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    Poznámky3500 výt.. Bibliogr.. Jmenný a věcný rejstřík. S fot. a obr. v textu. Obálka a vazba: Božena Šimková
    Dal.odpovědnost Franc, Břetislav, 1925- (Ilustrátor)
    Jelínek, Otakar (Ilustrátor)
    Zejbrlík, Otakar, 1890-1968 (Ilustrátor)
    Předmět.hesla rostlinná výroba
    Forma, žánr encyklopedie
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT 633 , (031)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Encyklopedická publikace obsáhla celou rostlinnou výrobu: nejen pěstování polních plodin, ale i zelinářství, ovocnářství a vinohradnictví. Zahrnuje i teoretická minima z jiných vědeckých disciplín, nutná pro poznání základních zákonů v životě rostlin, a tím i jejich odborného a úspěšného pěstování. Dále probírá tematiku zařazovanou do tzv. "obecného zemědělství", např. základy nauky o půdě, výživě a hnojení rostlin. Pouze pícninářství pomíjí, poněvadž bylo samostatně zpracováno v souborné práci Krmivová základna, vydané r. 1963.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.