Počet záznamů: 1  

(Prostřeno) bez servítků

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pohlreich, Zdeněk, 1957- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2010 - 245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
    ISBN 978-80-249-1424-4
     česká jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 366.231
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    (Prostřeno) bez servítků
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 366.231 a   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 366.231 SV   

    Údaje o názvu(Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života / Zdeněk Pohlreich
    Část názvuBez servítků
    Záhlaví-jméno Pohlreich, Zdeněk, 1957- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2010
    Fyz.popis245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
    ISBN978-80-249-1424-4
    Číslo nár. bibl.cnb002123747
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(437.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    (Prostřeno) bez servítků
    Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu vyhledávaného šéfkuchaře. Nezatají vám ani osobní pohled na stav české gastronomie. Pokrmy doprovází barevné snímky přední fotografky Aleny Hrbkové. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.