Počet záznamů: 1
Pohlreich, Zdeněk, 1957- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2010 - 245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
ISBN 978-80-249-1424-4
česká jídla
kuchařské receptySignatura C 366.231 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu (Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života / Zdeněk Pohlreich Část názvu Bez servítků Záhlaví-jméno Pohlreich, Zdeněk, 1957- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 2010 Fyz.popis 245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm ISBN 978-80-249-1424-4 Číslo nár. bibl. cnb002123747 Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu vyhledávaného šéfkuchaře. Nezatají vám ani osobní pohled na stav české gastronomie. Pokrmy doprovází barevné snímky přední fotografky Aleny Hrbkové. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1