Počet záznamů: 1  

Někdo to rád pálivé

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Maguire, Kay - Autor
    Vydání první - 144 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-7529-101-1
      Ježková, Klára - Překladatel
     jídla  chilli
     kuchařské recepty
    SignaturaC 366.044
    Umístění 635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Někdo to rád pálivé
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 366.044   

    Unifikovaný název Red hot chilli grower. Česky
    Údaje o názvuNěkdo to rád pálivé : úplný průvodce pěstováním, sklízením a uchováváním chilli papriček / Kay Maguireová ; z anglického originálu Red hot chilli grower ... přeložila Klára Ježková
    Záhlaví-jméno Maguire, Kay (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    Nakladatel[Praha] : Slovart, 2015
    Fyz.popis144 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-7529-101-1
    Číslo nár. bibl.cnb002777182
    PoznámkyTerminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Ježková, Klára (Překladatel)
    Předmět.hesla jídla * chilli
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641.885 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Druh dok.KNIHY
    Někdo to rád pálivé
    Tato kniha je praktickou příručkou pro všechny milovníky pálivých pochoutek. Prozradí zájemcům vše, co potřebují vědět, chtějí-li si vypěstovat vlastní chilli papričky. Začíná od úplných začátků a postupuje dál krok za krokem. Poradí, jak vysévat semena, jak pečovat o rostliny, jak sklízet plody a jak si poradit s běžnými problémy. Začátečníkům pomohou v orientaci i přehledné návody, kontrolní seznamy, fotografie a ilustrace. Milovníci chilli zde najdou i řadu dalších informací, například krátké dějiny chilli a vysvětlení Scovilleových jednotek pálivosti (oficiální stupnice pro měření pálivosti papriček). Samozřejmě nemohou chybět ani rady, jak plody své práce chutně upravit. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.