Počet záznamů: 1  

Knížka o obilí

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Wiboltt, Anne-Marie Fryer - Autor
    Vydání první - 55 stran : ilustrace ; 19 cm
    ISBN 978-80-7530-030-0
      Fryer, Wil - Autor   Drtilová, Zorka - Překladatel
     obilniny  obilná jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 366.079
    Umístění 632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    Knížka o obilí
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 366.079   

    Unifikovaný název Kleine Buch über Getreide. Česky.
    Údaje o názvuKnížka o obilí / Anne-Marie & Wil Freyerovi ; z německého vydání Das kleine Buch über Getreide .... přeložila Zorka Drtilová
    Záhlaví-jméno Wiboltt, Anne-Marie Fryer (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Malvern, 2016
    Fyz.popis55 stran : ilustrace ; 19 cm
    ISBN978-80-7530-030-0
    Číslo nár. bibl.cnb002781154
    PoznámkyTerminologický slovník. Na obálce i v knize chybně uvedená jména autorů, správně je Anne-Marie & Wil Fryerovi
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Fryer, Wil (Autor)
    Drtilová, Zorka (Překladatel)
    Předmět.hesla obilniny * obilná jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:633.1 , (035) , (083.12) , 633.1
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    Druh dok.KNIHY
    Knížka o obilí
    Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. Recepty jsou formulovány co nejstručněji a zároveň nechávají prostor pro zapojení vlastní fantazie. Čtenář se zároveň doví, jak si doma upéct vlastní chléb a jak pečivo správně skladovat, aby vydrželo dlouho čerstvé. Součástí knihy je i tabulka nutričních hodnot jednotlivých obilovin a úvodní kapitola, která vysvětluje význam obilí nejen pro vyvážené stravování a zdravý rozvoj člověka, ale také pro lidskou kulturu a hospodářství. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.