Počet záznamů: 1
Knížka o obilí
Wiboltt, Anne-Marie Fryer - Autor
Vydání první - 55 stran : ilustrace ; 19 cm
ISBN 978-80-7530-030-0
Fryer, Wil - Autor Drtilová, Zorka - Překladatel
obilniny obilná jídla
příručky kuchařské receptySignatura C 366.079 Umístění 632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny Unifikovaný název Kleine Buch über Getreide. Česky. Údaje o názvu Knížka o obilí / Anne-Marie & Wil Freyerovi ; z německého vydání Das kleine Buch über Getreide .... přeložila Zorka Drtilová Záhlaví-jméno Wiboltt, Anne-Marie Fryer (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Malvern, 2016 Fyz.popis 55 stran : ilustrace ; 19 cm ISBN 978-80-7530-030-0 Číslo nár. bibl. cnb002781154 Poznámky Terminologický slovník. Na obálce i v knize chybně uvedená jména autorů, správně je Anne-Marie & Wil Fryerovi Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Fryer, Wil (Autor)
Drtilová, Zorka (Překladatel)
Předmět.hesla obilniny * obilná jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:633.1 , (035) , (083.12) , 633.1 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny Druh dok. KNIHY Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. Recepty jsou formulovány co nejstručněji a zároveň nechávají prostor pro zapojení vlastní fantazie. Čtenář se zároveň doví, jak si doma upéct vlastní chléb a jak pečivo správně skladovat, aby vydrželo dlouho čerstvé. Součástí knihy je i tabulka nutričních hodnot jednotlivých obilovin a úvodní kapitola, která vysvětluje význam obilí nejen pro vyvážené stravování a zdravý rozvoj člověka, ale také pro lidskou kulturu a hospodářství. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1