Počet záznamů: 1
Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa
Zajíc, Tomáš, 1985- - Autor
1. vydání - 38 stran : ilustrace, tabulky, grafy ; 21 cm
ISBN 978-80-7514-011-1
Edice metodik. Technologická řada ;
Másílko, Jan, - Autor Mráz, Jan, - Autor Sampels, Sabine, - Autor
výživa živočichů krmení ryb krmiva nutriční hodnota potravin rybí maso
rybí svalovina
certifikované metodikySignatura C 365.712 Umístění Údaje o názvu Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels Záhlaví-jméno Zajíc, Tomáš, 1985- (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 Fyz.popis 38 stran : ilustrace, tabulky, grafy ; 21 cm ISBN 978-80-7514-011-1 Číslo nár. bibl. cnb002775071 Edice/vedl.záhl. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 156 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Másílko, Jan, 1984- (Autor)
Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Autor)
Sampels, Sabine, 1975- (Autor)
Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla rybí svalovina Předmět.hesla výživa živočichů * krmení ryb * krmiva * nutriční hodnota potravin * rybí maso Forma, žánr certifikované metodiky Konspekt 639.2/.6 - Rybářství MDT 591.13 , 639.3.043 , 641.1 , 637.56 , (083.744) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1