Počet záznamů: 1  

Příručka mechanizátora na zemědělském závodě


  1.  Bartoš, Miloš - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 - 642 s. : il. ; 21 cm
    Organizátorům zemědělské výroby
     zemědělská výroba  mechanizace výroby
     příručky
    SignaturaC 52.795
    Umístění
    Příručka mechanizátora na zemědělském závodě
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 52.795   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 52.795 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPříručka mechanizátora na zemědělském závodě / Miloš Bartoš a kol. ; [ze slovenského originálu ... přeložili Gustav Chrz ... et al.]
    Záhlaví-jméno Bartoš, Miloš (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965
    Fyz.popis642 s. : il. ; 21 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000253401
    Edice Organizátorům zemědělské výroby
    Poznámky7000 výt.. Vzorce a zn.. S fot., obr. a tb. v textu. Obálka: Josef Burjanek
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla zemědělská výroba * mechanizace výroby
    Forma, žánr příručky
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    MDT 631.15 , 338.363 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Příručka mechanizátora na zemědělském závodě
    První oddíl shrnuje jak základní údaje z matematiky, fyziky a chemie, tak údaje o materiálech, součástech a převodech. Do druhého jsou zařazeny parametry strojů pro mechanizaci živočišné a rostlinné výroby a meliorace. U některých strojů je popsáno seřízení, běžná údržba, možnosti sestavování souprav a využití při komplexní mechanizaci. V třetím oddíle nalézáme plánování potřeby strojů, odměny za práci STS a technologické postupy v rostlinné a živočišné výrobě. Závěr obsahuje hlavní zásady bezpečnosti práce. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.