Počet záznamů: 1  

Sladké mlsání z mámina notýsku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Lazarová, Monika - Autor - Fotograf
    1. vyd. - Praha : Grada, 2012 - 200 s. : barev. il. ; 18 x 25 cm
    ISBN 978-80-247-4398-1, ISBN 978-80-247-7929-4
     moučníky  sladké pečivo
     kuchařské recepty
    Umístění
    Sladké mlsání z mámina notýsku
    Údaje o názvuSladké mlsání z mámina notýsku / Monika Lazarová
    Záhlaví-jméno Lazarová, Monika (Autor) (Fotograf)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2012
    Fyz.popis200 s. : barev. il. ; 18 x 25 cm
    ISBN978-80-247-4398-1
    978-80-247-7929-4
    Číslo nár. bibl.cnb002412393
    Předmět.hesla moučníky * sladké pečivo
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.85 , 644.681/.685 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Sladké mlsání z mámina notýsku
    Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné době stále více dostává do popředí racionální výživa, milovníci poctivé kuchyně našich předků mají stále méně možností uspokojit svůj apetit. Autorka proto sesbírala 100 osvědčených receptů na přípravu koláčů, bábovek, závinů, vdolků a jiných sladkostí, které pekly naše prababičky, babičky a maminky. Tyto kuchařky dokázaly své neuvěřitelné gastronomické zázraky vyčarovat ze zcela běžných a dostupných surovin jako byla jablka, jahody, švestky, tvaroh či kakao. Jejich vynikající tažený závin, křupavé béleše, medové perníčky, frgály nebo šťavnatý táč pak byly ozdobou každého stolu. Díky těmto sladkým zázraků se stala tradiční česká a moravská národní kuchyně jednou z nejvyhlášenějších na světě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.