Počet záznamů: 1
Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard - Autor
1. vyd. - Praha : Grada, 2012 - 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
ISBN 978-80-247-4266-3, ISBN 978-80-247-8209-6
maso zpracování masa konzervování masa nakládání masa uzení
příručky obrazové publikaceUmístění Údaje o názvu Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] Záhlaví-jméno Gahm, Bernhard (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2012 Fyz.popis 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm ISBN 978-80-247-4266-3 978-80-247-8209-6 Číslo nár. bibl. cnb002357944 Poznámky Přeloženo z němčiny. Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Originál Fleisch pökeln und räuchern Předmět.hesla maso * zpracování masa * konzervování masa * nakládání masa * uzení Forma, žánr příručky * obrazové publikace Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.5 , 637.5.03 , 637.5.033 , 637.5.035 , 637.5.034 , (035) , (084.11) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1