Počet záznamů: 1  

Uzení, nakládání a konzervování masa

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gahm, Bernhard - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2012 - 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN 978-80-247-4266-3, ISBN 978-80-247-8209-6
     maso  zpracování masa  konzervování masa  nakládání masa  uzení
     příručky  obrazové publikace
    Umístění
    Uzení, nakládání a konzervování masa
    Údaje o názvuUzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková]
    Záhlaví-jméno Gahm, Bernhard (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2012
    Fyz.popis125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-247-4266-3
    978-80-247-8209-6
    Číslo nár. bibl.cnb002357944
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Terminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálFleisch pökeln und räuchern
    Předmět.hesla maso * zpracování masa * konzervování masa * nakládání masa * uzení
    Forma, žánr příručky * obrazové publikace
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.5 , 637.5.03 , 637.5.033 , 637.5.035 , 637.5.034 , (035) , (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Uzení, nakládání a konzervování masa
    Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.