Počet záznamů: 1  

Vše o uzení

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Dyk, Vladimír - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2012 - 120 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-247-4068-3, ISBN 978-80-247-7969-0
     uzení  udírny  uzené maso  uzeniny
     příručky  kuchařské recepty
    Údaje o názvuVše o uzení : rady, tipy, recepty / Vladimír Dyk
    Osobní jméno Dyk, Vladimír (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2012
    ISBN978-80-247-4068-3
    978-80-247-7969-0
    Číslo nár. bibl.cnb002359268
    PoznámkyKNIHA JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla uzení * udírny * uzené maso * uzeniny
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 664.8.035.3 , 637.523.38 , 637.525 , 637.523 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading...