Počet záznamů: 1  

Betonujeme svépomocí

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kolář, Karel, 1942- - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2010 - 112 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-247-3248-0, ISBN 978-80-247-7473-2
    Profi & hobby ;
      Reiterman, Pavel - Autor
     beton  betonové směsi  betonářské práce
     příručky
    Umístění
    Betonujeme svépomocí
    Údaje o názvuBetonujeme svépomocí / Karel Kolář, Pavel Reiterman
    Záhlaví-jméno Kolář, Karel, 1942- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2010
    Fyz.popis112 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-247-3248-0
    978-80-247-7473-2
    Číslo nár. bibl.cnb002130128
    Edice Profi & hobby
    PoznámkyObálkový podnázev: novodobé přísady, zpracování, technologie, ošetřování
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Reiterman, Pavel (Autor)
    Předmět.hesla beton * betonové směsi * betonářské práce
    Forma, žánr příručky
    Konspekt69 - Stavebnictví
    MDT 666.972/974 , 691.32 , 666.97-033.26 , 693.5 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201012/contents/nkc20102130128_1.pdf
    Druh dok.KNIHY
    Betonujeme svépomocí
    Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí. Dozvíte se jak správně vybrat přísady do betonové směsi, jak stanovit objemové zastoupení jednotlivých složek, ale třeba také jak uložit směs do bednění a zajistit optimální prostředí pro tvrdnutí betonu. Mohu i v domácím prostředí vylepšit vlastnosti betonu nějakou přísadou? Jak a čím směs správně mísit? Poradíme si s bedněním? Mám vkládat do betonu výztuž? Je lépe betonovat za horka nebo v mrazu? Na tyto a další otázky najdete odpověď právě v naší knížce. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.