Počet záznamů: 1  

Zelenina ve výživě člověka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kopec, Karel, 1929-2012 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Grada, 2010 - 159 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-247-2845-2, ISBN 978-80-247-6604-1
    Zdraví & životní styl
     zelenina  dietetika  výživa člověka
     příručky
    Umístění
    Zelenina ve výživě člověka
    Údaje o názvuZelenina ve výživě člověka / Karel Kopec
    Záhlaví-jméno Kopec, Karel, 1929-2012 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2010
    Fyz.popis159 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-247-2845-2
    978-80-247-6604-1
    Číslo nár. bibl.cnb002086941
    Edice Zdraví & životní styl
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla zelenina * dietetika * výživa člověka
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 635.1/.8 , 613.2 , 612.39 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201005/contents/nkc20102086941_1.pdf
    Druh dok.KNIHY
    Zelenina ve výživě člověka
    Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.