Počet záznamů: 1  

Kritikou a pochvalou k vyšší motivaci zaměstnanců

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Rychtaříková, Yveta, 1960- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Grada, 2008 - 135 s. ; 24 cm
    ISBN 978-80-247-2100-2, ISBN 978-80-247-6132-9
    Vedení lidí v praxi
     personální management  pracovní motivace  hodnocení pracovníků
     příručky
    Umístění
    Kritikou a pochvalou k vyšší motivaci zaměstnanců
    Údaje o názvuKritikou a pochvalou k vyšší motivaci zaměstnanců / Yveta Rychtaříková
    Záhlaví-jméno Rychtaříková, Yveta, 1960- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2008
    Fyz.popis135 s. ; 24 cm
    ISBN978-80-247-2100-2
    978-80-247-6132-9
    Číslo nár. bibl.cnb001800844
    Edice Vedení lidí v praxi
    Předmět.hesla personální management * pracovní motivace * hodnocení pracovníků
    Forma, žánr příručky
    Konspekt005 - Management. Řízení
    MDT 005.95/.96 , 331.101.38 , 005.962.131 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200806/contents/nkc20081800844_1.pdf
    Druh dok.KNIHY
    Kritikou a pochvalou k vyšší motivaci zaměstnanců
    Co se vám vybaví, když slyšíte slovo kritika? V drtivé většině lidí vzbuzuje kritika jen malé nadšení. Téměř nikdo nemá kritiku rád. A to i přesto, že v naší společnosti kritizuje kdekdo kdekoho za kdeco. Je to paradox. Nikdo s z nás se v životě kritice nevyhne. Kdo však říká, že kritika musí mít vždy jen negativní nádech? Kritika nás může popostrčit o stupínek výš, může nám ukázat cestu a navést správným směrem. Zveme vás proto na dobrodružnou výpravu po sférách kritiky a pochvaly, které společně s mnoha dalšími dovednostmi obývají světadíl zvaný Komunikace, jež je rozlehlou součástí planety nazývané Management. Přejeme vám, aby vás kritika i pochvala provázely na vaši cestě za vysněným nejen profesním cílem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.