Počet záznamů: 1  

Gurmánské jednohubky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Zemanová, Veronika - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Grada, 2010 - 192 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 978-80-247-3053-0, ISBN 978-80-247-6713-0
    Zdraví & životní styl
     chuťovky  toasty  dezerty  saláty (jídla)  slavnostní jídla
     kuchařské recepty
    Gurmánské jednohubky
    Údaje o názvuGurmánské jednohubky / Veronika Zemanová
    AnotaceNechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob. Nemějte obavy - stačí vám jen průměrné kuchařské dovednosti a minimální finanční náklady a zazáříte před každou návštěvou. Recepty vycházejí především z kuchyně francouzské a italské, ale i španělské, řecké, staroanglické, blízkovýchodní a dalších. Přejeme vám, aby se tato kniha stala vaší inspirací a důvodem k tomu, abyste na chvíli zapomněli na okolní svět a s upřímnou chutí se věnovali pouze přípravě pohoštění pro své hosty.Pro recepty vycházející především z francouzské, italské a španělské kuchyně stačí průměrné kuchařské dovednosti a minimální finanční náklady.
    Osobní jméno Zemanová, Veronika (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2010
    ISBN978-80-247-3053-0
    978-80-247-6713-0
    Číslo nár. bibl.cnb002040299
    Edice Zdraví & životní styl
    PoznámkyKNIHA JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla chuťovky * toasty * dezerty * saláty (jídla) * slavnostní jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.822 , 641.8:664.664.32 , 641.85 , 641.83 , 641.566 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201005/contents/nkc20102040299_1.pdf
    Druh dok.KNIHY
    Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob. Nemějte obavy - stačí vám jen průměrné kuchařské dovednosti a minimální finanční náklady a zazáříte před každou návštěvou. Recepty vycházejí především z kuchyně francouzské a italské, ale i španělské, řecké, staroanglické, blízkovýchodní a dalších. Přejeme vám, aby se tato kniha stala vaší inspirací a důvodem k tomu, abyste na chvíli zapomněli na okolní svět a s upřímnou chutí se věnovali pouze přípravě pohoštění pro své hosty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz