Počet záznamů: 1  

Obiloviny v lidské výživě

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gabrovská, Dana - Autor
    1. vydání - 50 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN 978-80-88019-07-7
    Publikace České technologické platformy pro potraviny
      Hálová, Ilona - Autor   Chrpová, Diana - Autor   Ouhrabková, Jarmila - Autor   Sluková, Marcela - Autor   Vavreinová, Slavomíra, - Autor   Faměra, Oldřich - Autor   Kohout, Pavel, - Autor   Pánek, Jan, - Autor   Skřivan, Pavel - Autor
     obilniny  obilná jídla  lepek  racionální výživa
     studie
    SignaturaB 55.468
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Obiloviny v lidské výživě
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníB 55.468   

    Údaje o názvuObiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrpová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan
    Variantní názvyObiloviny v lidské výživě 2015
    Záhlaví-jméno Gabrovská, Dana (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015
    Fyz.popis50 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-88019-07-7
    Edice Publikace České technologické platformy pro potraviny
    PoznámkyNázev z obálky
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Hálová, Ilona (Autor)
    Chrpová, Diana (Autor)
    Ouhrabková, Jarmila (Autor)
    Sluková, Marcela (Autor)
    Vavreinová, Slavomíra, 1946- (Autor)
    Faměra, Oldřich (Autor)
    Kohout, Pavel, 1962- (Autor)
    Pánek, Jan, 1955- (Autor)
    Skřivan, Pavel (Autor)
    Dal.odpovědnost Česká technologická platforma pro potraviny (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla obilniny * obilná jídla * lepek * racionální výživa
    Forma, žánr studie
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT 613.2 , 633.1 , 641.55:633.1 , 664.236 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Obiloviny v lidské výživě
    Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.