Počet záznamů: 1
Výživa a hygiena ve stravovacích službách
Marádová, Eva, 1951- - Autor
Vydání čtvrté - 210 stran : ilustrace ; 30 cm
ISBN 978-80-87411-65-0
výživa člověka hygiena výživy stravovací zařízení hygiena stravovacích služeb
učebnice vysokých školSignatura B 55.398 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Údaje o názvu Výživa a hygiena ve stravovacích službách / Eva Marádová Záhlaví-jméno Marádová, Eva, 1951- (Autor) Údaje o vydání Vydání čtvrté Nakladatel Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2015 Fyz.popis 210 stran : ilustrace ; 30 cm ISBN 978-80-87411-65-0 Číslo nár. bibl. cnb002750133 Poznámky 300 výtisků Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Poznámky k uživatelskému určení Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8 Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla výživa člověka * hygiena výživy * stravovací zařízení * hygiena stravovacích služeb Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 613.2 , 640.4/.5 , 613/614:640.4/.5 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Učebnice pro studenty vysokoškolského studia oboru hotelnictví na Vysoké škole hotelové. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1