Počet záznamů: 1
Koukolíček, Petr - Autor
První vydání - 232 stran : barevné ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm
ISBN 978-80-247-5635-6
Baťha, Martin, - Jiná role Býček, Pavel - Jiná role
molekulární gastronomie příprava jídel
pojednání kuchařské receptySignatura C 365.558 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Molekulární gastronomie : avantgarda na vašem stole / Petr Koukolíček Záhlaví-jméno Koukolíček, Petr (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada, 2015 Fyz.popis 232 stran : barevné ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm ISBN 978-80-247-5635-6 Číslo nár. bibl. cnb002770148 Poznámky "Barmanskou část zpracoval Martin Baťha a za avantgardní gastronomii můžeme poděkovat Pavlu Byčkovi"--Zadní obálka. 1000 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Baťha, Martin, 1980- (Jiná role)
Býček, Pavel (Jiná role)
Předmět.hesla molekulární gastronomie * příprava jídel Forma, žánr pojednání * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641:663/664 , 641.55 , (083.12) , (049) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1