Počet záznamů: 1  

Krájím, krájíš, krájíme

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Weinstein, Norman - Autor
    1. české vydání - 223 stran : barevné ilustrace, fotografie ; 23 x 25 cm
    ISBN 978-80-247-5276-1
      Thomas, Mark - Fotograf   Podzimek, Jan, - Překladatel
     kuchařství  příprava jídel  krájení  nože
     příručky  obrazové publikace
    SignaturaC 365.377
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Krájím, krájíš, krájíme
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 365.377   

    Unifikovaný název Mastering knife skills. Česky
    Údaje o názvuKrájím, krájíš, krájíme... : nůž v kuchyni a jak na to / Norman Weinstein ; fotografie: Mark Thomas ; překlad: Jan Podzimek
    Záhlaví-jméno Weinstein, Norman (Autor)
    Údaje o vydání1. české vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2015
    Fyz.popis223 stran : barevné ilustrace, fotografie ; 23 x 25 cm
    ISBN978-80-247-5276-1
    Číslo nár. bibl.cnb002756857
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny?
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Thomas, Mark (Fotograf)
    Podzimek, Jan, 1984- (Překladatel)
    Předmět.hesla kuchařství * příprava jídel * krájení * nože
    Forma, žánr příručky * obrazové publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641.55 , 641.512 , 672.712/.713 , (035) , (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Krájím, krájíš, krájíme
    Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí… Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.