Počet záznamů: 1
Child, Julia, 1912-2004 - Autor
Vydání první - 727 stran : ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7462-866-5
Beck, Simone, - Autor Kozák, Jan, - Překladatel
francouzská jídla
kuchařské recepty příručkySignatura C 359.894/2 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Unifikovaný název Mastering the art of French cooking, volume two. Česky Údaje o názvu Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák Obálkový název Umění francouzské kuchyně 2 Záhlaví-jméno Child, Julia, 1912-2004 (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel V Brně : JOTA, 2015 Fyz.popis 727 stran : ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7462-866-5 Poznámky Obsahuje rejstřík. Nové revidované vydání Dal.odpovědnost Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
Kozák, Jan, 1970- (Překladatel)
Předmět.hesla francouzská jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(44) , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1