Počet záznamů: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Child, Julia, 1912-2004 - Autor
    Vydání první - 727 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7462-866-5
      Beck, Simone, - Autor   Kozák, Jan, - Překladatel
     francouzská jídla
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 359.894/2
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Umění francouzské kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 359.894/2   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 359.894/2 a   

    Unifikovaný název Mastering the art of French cooking, volume two. Česky
    Údaje o názvuUmění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák
    Obálkový názevUmění francouzské kuchyně 2
    Záhlaví-jméno Child, Julia, 1912-2004 (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelV Brně : JOTA, 2015
    Fyz.popis727 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7462-866-5
    PoznámkyObsahuje rejstřík. Nové revidované vydání
    Dal.odpovědnost Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
    Kozák, Jan, 1970- (Překladatel)
    Předmět.hesla francouzská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(44) , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Umění francouzské kuchyně
    Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.