Počet záznamů: 1  

Experimentální imunochemie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kabat, Elvin A. 1914-2000 - Autor
    1. vyd. - Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1965 - 662, [1] s. ; 8°
      Mayer, Manfred Martin, - Autor
     imunochemie  experimentální medicína
    SignaturaC 53.017
    Umístění
    Experimentální imunochemie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 53.017   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuExperimentální imunochemie / [Autoři:] E.A. Kabat, M.M. Mayer ; Z amer. orig. Experimental Imunochemistry přel. [kol.] ; Předml.: Jaroslav Šterzl
    Záhlaví-jméno Kabat, Elvin A. (Elvin Abraham), 1914-2000 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1965 (KNT 5)
    Fyz.popis662, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000482499
    PoznámkyObálka a vazba: Jana Bürgerová. 1300 výt.. Přehledy lit.. Věcný rejstřík. Zkr.. S fot., tb., a grafy v textu
    Dal.odpovědnost Mayer, Manfred Martin, 1916-1984 (Autor)
    Předmět.hesla imunochemie * experimentální medicína
    Konspekt616 - Patologie. Klinická medicína
    MDT 616-092.4/.9 , 616-092.19:54
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Experimentální imunochemie
    Z původního textu, který v současné době skýtá nejdokonalejší přehled o tématu, byly přeloženy vybrané kapitoly. Úvod seznamuje s terminologií a chemickou podstatou antigenů a protilátek. Poté jsou probírány precipitační a inhibiční reakce, aglutinace a skupina pěti sérových faktorů, tvořících cytotoxický reakční systém, tzv. komplement. První část uzavírá pojednání o anafylaxi, alergii a o vlastnostech protilátek. Druhá část se zabývá metodami stanovení antigenů a křížovými reakcemi. Závěr uvádí speciální metody imunochemického výzkumu a jejich kombinace. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.