Počet záznamů: 1  

Faktor dlouhověkosti

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Maroon, Joseph C., 1940- - Autor
    Vyd. 1. - V Bratislavě : NOXI, 2010 - 389 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-8111-031-3
      Orlová, Kateřina, - Překladatel
     stárnutí  dlouhověkost  životní styl  životospráva  potravní doplňky
     monografie
    SignaturaC 364.597
    Umístění 613 - Hygiena. Péče o zdraví
    Faktor dlouhověkosti
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 364.597   

    Údaje o názvuFaktor dlouhověkosti : jak resveratrol a červené víno aktivují geny delšího a zdravějšího života / Joseph Maroon ; [z anglického originálu ... přeložila Katřina Orlová]
    Záhlaví-jméno Maroon, Joseph C., 1940- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Bratislavě : NOXI, 2010
    Fyz.popis389 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-8111-031-3 349.00 Kč
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálLongevity factor
    Dal.odpovědnost Orlová, Kateřina, 1960- (Překladatel)
    Předmět.hesla stárnutí * dlouhověkost * životní styl * životospráva * potravní doplňky
    Forma, žánr monografie
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.292 , 615.27 , 613 , 612.68 , 612.67 , (048.8)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613 - Hygiena. Péče o zdraví
    Druh dok.KNIHY
    Faktor dlouhověkosti
    Snažte se žít nejen déle, především zdravěji. Joseph Maroon nás vůbec jako první podrobně seznamuje s nesmírně zajímavými údaji o výzkumu, jenž vedl k objevu resveratrolu a obdobných látek, které mají zázračnou schopnost aktivovat geny dlouhověkosti. Seznamuje nás s léčivou sílou přírodních látek, nabízí vlastní stravovací režim a spolehlivé, poměrně nenáročné rady jak vést delší, zdravější a vyváženější život, ať již s doplňky stravy, či bez nich. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.