Počet záznamů: 1  

Pečeme z kvásku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Žák, Lenka, 1982- - Autor
    179 stran : barevné ilustrace, portréty ; 23 cm
    ISBN 978-80-260-8832-5
      Hofhanzlová, Judita - Jiná role
     pečení  kváskové pečivo  racionální výživa
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 364.651
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Pečeme z kvásku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 22.05.2024)C 364.651   

    Údaje o názvuPečeme z kvásku : s lepkem i bez lepku : zdravé recepty s odborným doprovodem MUDr. Judity Hofhanzlové / Lenka Žák Biolenka
    Záhlaví-jméno Žák, Lenka, 1982- (Autor)
    Nakladatel[České Budějovice] : Manželé Žákovi, 2015
    Fyz.popis179 stran : barevné ilustrace, portréty ; 23 cm
    ISBN978-80-260-8832-5
    Číslo nár. bibl.cnb002733769
    PoznámkyPod názvem: Kváskový chléb i kváskové buchty bez pšenice ozimé. Bezlepkový kváskový chléb, housky i koláče bez použití hotových směsí. Pečivo, které drží bez škrobů, vajec a mléka. Zdravé varianty slazení.. Podnázev v tiráži: vědomé vaření II
    Dal.odpovědnost Hofhanzlová, Judita (Jiná role)
    Předmět.hesla pečení * kváskové pečivo * racionální výživa
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 664.66:664.654.1 , 641.526.2 , 613.2 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Odkazy (1) - ČLÁNKY
    Pečeme z kvásku
    Recepty na přípravu kváskového pečiva ze všech druhů obilovin kromě pšenice ozimé (obsahuje nejvíc lepku a tělo zatěžuje) a kváskového pečiva bez lepku, chleba, koláčů, buchet ap. Pokrmy vhodné i pro celiaky, alergiky, vegany a vegetariány. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.