Počet záznamů: 1  

Fermentace

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bellersen Quirini, Cosima, 1960- - Autor
    První vydání - 126 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-247-5634-9
      Bílková, Jana, - Překladatel
     fermentované potraviny  fermentace
     kuchařské recepty
    SignaturaC 364.578
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Fermentace
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do *24.04.2024)C 364.578   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 364.578 a   

    Unifikovaný název Fermentieren das Rezeptbuch. Česky
    Údaje o názvuFermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila Jana Bílková
    Záhlaví-jméno Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada, 2015
    Fyz.popis126 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-247-5634-9
    Číslo nár. bibl.cnb002727447
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Bílková, Jana, 1977- (Překladatel)
    Předmět.hesla fermentované potraviny * fermentace
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 663/664.098 , 66.098:577.15 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Fermentace
    Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.