Počet záznamů: 1
Stuber, Hedwig Maria - Autor
Vydání první - 535 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-249-2814-2
Bezděková, Alena - Překladatel
jídla
kuchařské receptySignatura B 55.292 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Ich helf Dir kochen. Česky Údaje o názvu Vaříme slané i sladké : základní způsoby přípravy - vaření, dušení, pečení, smažení / Hedwig Maria Stuberová ; z německého originálu Ich helf Dir kochen. Das Grundkochbuch ... přeložila Alena Bezděková Záhlaví-jméno Stuber, Hedwig Maria (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Ikar, 2015 Fyz.popis 535 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-249-2814-2 Kč 599.00 Číslo nár. bibl. cnb002699830 Poznámky Obálkový podnázev: kuchařská bible pro začátečníky i pokročilé. Terminologický slovníček. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Bezděková, Alena (Překladatel)
Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Univerzální kuchařská kniha s recepty pro dny všední i sváteční, s regionálními pochoutkami i mezinárodními specialitami. Hlavní součástí mnoha postupů jsou základní recepty. Ať jde o vaření, dušení, pečení, smažení nebo přípravu moučníků či dortů – kdo ovládá základní způsoby přípravy, pro toho se vaření může stát skutečným požitkem. Začátečníci i profesionálové si mohou recepty vychutnat krok za krokem, protože návody ponechávají dostatek prostoru pro kreativní vaření. Navíc se naučíte naplánovat si celé menu nebo podávat nápoje vhodné k pokrmům. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1