Počet záznamů: 1
Fasano, Alessio - Autor
335 stran ; 21 cm
ISBN 978-80-7349-433-9
Flaherty, Susie - Autor Hajník, Zdeněk - Překladatel
celiakie bezlepková dieta racionální výživa
populárně-naučné publikace příručky kuchařské receptySignatura C 364.621 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Údaje o názvu Jak žít bez lepku : přední odborník nabízí praktický návod, jak se zbavit nemocí / Alessio Fasano a Susie Flaherty ; překlad Zdeněk Hajník Obálkový název Jak žít zdravě bez lepku Záhlaví-jméno Fasano, Alessio (Autor) Nakladatel Hodkovičky : Pragma, [2015] Copyright ©2015 Fyz.popis 335 stran ; 21 cm ISBN 978-80-7349-433-9 Číslo nár. bibl. cnb002755941 Poznámky Přeloženo z angličtiny?. Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Dal.odpovědnost Flaherty, Susie (Autor)
Hajník, Zdeněk (Překladatel)
Předmět.hesla celiakie * bezlepková dieta * racionální výživa Forma, žánr populárně-naučné publikace * příručky * kuchařské recepty Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 616.341-002-008.6 , 641.563 , 613.2 , (0.062) , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Druh dok. KNIHY Doktor Alessio Fasano, který je světově uznávaný odborník, hostující profesor na lékařské fakultě Harvardské univerzity a zakladatel Centra pro výzkum celiakie v nemocnici MassGeneral v Bostonu, prezentuje poslední vývoj vědeckého výzkumu a léčby, a také odpovědi, jež poskytují stále početnějšímu publiku. Tento průkopnický a směrodatný průvodce je neocenitelnou mapou pro právě diagnostikované pacienty, pro ty, kteří se už musí vyrovnávat s problémy z lepku a pro každého, kdo si myslí, že by problémy s lepkem mohl mít. V knize se dozvíte: O rozdílu mezi celiakií, citlivostí na lepek a alergií na pšenici. O současných nejlepších postupech při léčbě poruch způsobených lepkem bez ohledu na věk Praktické informace o tom, jak zařídit bezlepkovou kuchyni, jak číst informační štítky a jak zůstat v bezpečí a zdraví ve světě plném skrytých zdrojů lepku. O psychologickém dopadu diagnózy a jejím vlivu na rodinu. O průlomovém výzkumu prevence a terapie. O spolehlivých a přesných zdrojích pro pacienty, rodiče a lékaře. O receptu na autentickou bezlepkovou italskou večeři z domoviny doktora Fasana. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1