Počet záznamů: 1
Spindler, Hermann, 1954- - Autor
Vydání první - 275 stran : ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-87635-36-0
Kraťuková, Jana - Překladatel
racionální výživa příprava jídel
kuchařské receptySignatura C 364.568 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Údaje o názvu Recepty z Lukas Klinik / sbírka receptů a návodů na zdravou výživu vycházející z antroposofického poznání / Hermann Spindler ; z německého originálu přeložila Jana Kraťuková Záhlaví-jméno Spindler, Hermann, 1954- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Hranice : Fabula, 2015 Fyz.popis 275 stran : ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-87635-36-0 Číslo nár. bibl. cnb002755993 Dal.odpovědnost Kraťuková, Jana (Překladatel)
Předmět.hesla racionální výživa - antropozofické pojetí * příprava jídel Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 141.333 , 641.55 , 613.2 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Kniha je dílem mnoha odborníků, lékařů, dietologů i kuchařů z významné onkologické kliniky ve Švýcarsku. Je zaměřená nejen pro nemocné, ale stejně dobře také pro zdravé, kteří dávají přednost vegetariánské stravě. Až na malé výjimky nikoho do ničeho "dietního " nenutí, ačkoli skutečně nabízí opravdovou dietní stravu. Pracuje s řadou tradičních surovin, které byly mnoho let zapovězeny, ale přesto se opět dostávají do popředí zájmu. Nabízí stravu velmi pestrou, vydatnou a chutnou. Co je však jejím tajemstvím? Nenabízí totiž pouze určité chuťově zvláštní, či tradiční kombinace potravin, ale nabízí opravdový alchymický proces s jeho léčebnými dopady. Pokud se tedy rozhodnete věnovat této knize pár chvil, věnujte se také částem hovořícím o procesech zpracování, mísení a přetváření surovin. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1