Počet záznamů: 1  

Recepty z Lukas Klinik

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Spindler, Hermann, 1954- - Autor
    Vydání první - 275 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-87635-36-0
      Kraťuková, Jana - Překladatel
     racionální výživa  příprava jídel
     kuchařské recepty
    SignaturaC 364.568
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Recepty z Lukas Klinik
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 364.568   

    Údaje o názvuRecepty z Lukas Klinik / sbírka receptů a návodů na zdravou výživu vycházející z antroposofického poznání / Hermann Spindler ; z německého originálu přeložila Jana Kraťuková
    Záhlaví-jméno Spindler, Hermann, 1954- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelHranice : Fabula, 2015
    Fyz.popis275 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-87635-36-0
    Číslo nár. bibl.cnb002755993
    Dal.odpovědnost Kraťuková, Jana (Překladatel)
    Předmět.hesla racionální výživa - antropozofické pojetí * příprava jídel
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 141.333 , 641.55 , 613.2 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Recepty z Lukas Klinik
    Kniha je dílem mnoha odborníků, lékařů, dietologů i kuchařů z významné onkologické kliniky ve Švýcarsku. Je zaměřená nejen pro nemocné, ale stejně dobře také pro zdravé, kteří dávají přednost vegetariánské stravě. Až na malé výjimky nikoho do ničeho "dietního " nenutí, ačkoli skutečně nabízí opravdovou dietní stravu. Pracuje s řadou tradičních surovin, které byly mnoho let zapovězeny, ale přesto se opět dostávají do popředí zájmu. Nabízí stravu velmi pestrou, vydatnou a chutnou. Co je však jejím tajemstvím? Nenabízí totiž pouze určité chuťově zvláštní, či tradiční kombinace potravin, ale nabízí opravdový alchymický proces s jeho léčebnými dopady. Pokud se tedy rozhodnete věnovat této knize pár chvil, věnujte se také částem hovořícím o procesech zpracování, mísení a přetváření surovin. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.