Počet záznamů: 1  

Jídlem proti rakovině

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Phipps, Catherine - Autor
    První vydání - 256 stran : ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-204-3664-1
      Shaw, Clare, - Autor úvodu atd.   Smith, Georgia Glynn - Fotograf   Hartlová, Helena, - Překladatel
     racionální výživa  maligní nádorová onemocnění  dietoterapie
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 55.165
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Jídlem proti rakovině
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníB 55.165 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.165   

    Unifikovaný název Royal Marsden cancer cookbook. Česky
    Údaje o názvuJídlem proti rakovině / Catherine Pippsová ; předmluva a editace Clare Shawová ; fotografie Georgia Glynn Smithová ; z anglického originálu The Royal Marsden cancer cookbook přeložila Helena Hartlová
    Záhlaví-jméno Phipps, Catherine (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Mladá fronta, 2015
    Fyz.popis256 stran : ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-204-3664-1 399.00 Kč
    Číslo nár. bibl.cnb002736528
    Dal.odpovědnost Shaw, Clare, 1963- (Autor úvodu atd.)
    Smith, Georgia Glynn (Fotograf)
    Hartlová, Helena, 1957- (Překladatel)
    Předmět.hesla racionální výživa * maligní nádorová onemocnění * dietoterapie
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.2 , 616-006.04 , 613.2.03 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    Jídlem proti rakovině
    150 receptů na přípravu lahodných a dobře stravitelných pokrmů Recepty vhodné při léčbě i po ní Průměrně jednomu člověku ze tří je v dnešní době diagnostikována rakovina. Tato nevítaná novina pak ovlivní život nemocného a způsobí mu množství duševních, emočních i tělesných obtíží. Mezi ně se řadí změny tělesné váhy či fungování zažívacího systému, pokles chuti k jídlu a schopnosti ji vnímat, těžkosti s polykáním. Je známo, že pozitivní, zdravá strava výrazně napomáhá k udržení tělesné i duševní síly. Tato kuchařka chce usnadnit vaření všem, kteří se s touto nemocí v jakékoli formě potýkají, pomoci jim mít z jídla potěšení a současně je podpořit a nabídnout užitečné rady. Všechny recepty prověřila renomovaná dietoložka Dr Clare Shawová, PhD RD, nutriční konzultantka předního londýnského onkologického centra Royal Marsden, instituce, která se specializuje na diagnostiku, léčbu a péči stejně jako na vzdělávání a výzkum. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.