Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie potravin

  1. kniha

    kniha


     Bartl, Vladimír - Autor
    1. vyd. - Praha : St. inspekce jakosti výrobků potrav. prům., 1966 - 141, [1] s. ; 8°
    Řada technické literatury Technická publikace ;
     potravinářská mikrobiologie
     příručky
    SignaturaC 55.684/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 55.684/2   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuMikrobiologie potravin. 2. díl / Vladimír Bartl a kol.
    Záhlaví-jméno Bartl, Vladimír (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : St. inspekce jakosti výrobků potrav. prům., 1966 (SČT 20)
    Fyz.popis141, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000491570
    Edice Technická publikace ; 190
    Řada technické literatury
    PoznámkySpoluvyd. Středisko techn. informací potrav. prům.. Přehl. lit.. Pro vnitř. potř.. 1070 výt.
    Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt579 - Mikrobiologie
    MDT 579.67 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.