Počet záznamů: 1  

Hygiena potravin

  1. kniha

    kniha


     Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 - 629 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 8°
    Živočišná výroba
     hygiena potravin  maso  masné výrobky
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 55.409/1
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 55.409/1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuHygiena potravin : celost. učebnice pro vys. školy. [Díl] 1, Maso a masné výrobky / Zdeněk Matyáš a kol.
    Část názvuMaso a masné výrobky
    Záhlaví-jméno Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 (Mír 23)
    Fyz.popis629 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000484697
    Edice Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    PoznámkyVazba: Miloš Pozděna. 1000 výt.. Česko-slovenský slovníček
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla hygiena potravin * maso * masné výrobky
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 637.5+664.91/.95 , 637.5 , 614.31 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    První svazek několikadílné učebnice jedná o hygienických zásadách při průmyslovém zpracování masa a objasňuje chemické, fyzikálně chemické, mikrobiologické a jiné pochody, které probíhají v normálních i rozkládajících se nebo jinak porušených potravinách. Druhý díl je věnován hygieně mléka a mléčných výrobků, třetí hygieně ostatních potravin a technickým surovinám živočišného původu. Čtvrtý díl obsáhne vyšetřovací metodiky spolu s posuzovacími normami.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.