Počet záznamů: 1  

Pekařský učeň

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Reinhart, Peter, 1950- - Autor
    285 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-906188-0-0
      Manville, Ron - Fotograf   König, Martin - Překladatel
     pečení  chléb  pečivo
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 55.133
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Pekařský učeň
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.133   

    Unifikovaný název Bread baker's apprentice. Česky
    Údaje o názvuPekařský učeň : umění dokonalého chleba / Peter Reinhart ; fotografie Ron Manville ; přeložil Martin König
    Variantní názvyNázev v tiráži: Pekařský učeň - umění dokonalého chleba
    Záhlaví-jméno Reinhart, Peter, 1950- (Autor)
    Nakladatel[Praha] : KitchenArt ve spolupráci s nakladatelstvím Kniha Zlín, [2015]
    Copyright©2015
    Fyz.popis285 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-906188-0-0
    Číslo nár. bibl.cnb002731784
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Dal.odpovědnost Manville, Ron (Fotograf)
    König, Martin (Překladatel)
    Předmět.hesla pečení * chléb * pečivo
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.526.2 , 664.661/.664 , 664.6 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Pekařský učeň
    Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě za vynikajícím chlebem. V knize Pekařský učeň popisuje zásadní pokroky a objevy v oblasti pečení chleba, ke kterým dospěl při studijním pobytu ve francouzských boulangeriích a během poučných hodin, strávených v kuchyni kulinářské akademie spolu se svými studenty. Nahlédněte Peterovi přes rameno a učte se spolu s ním od nejváženějších francouzských pekařů, jako jsou Lionel Poilâne a Phillippe Gosselin, jehož pain a l’ancienne revolučním způsobem změnil umění přípravy baget. Sledujte jej při práci v kuchyni, kdy svým studentům vysvětluje dvanáct fází chleba. Názorné instrukce jsou vysvětleny pomocí více než 100 návodných fotografií. Nově nabyté vědomosti využijete při přípravě 50 nových receptů pro klasické chleby, jako je rustikální ciabatta, vydatný pain de campagne, tradiční newyorský bagel nebo pekařský svatý grál – Peterova verze slavného pain a l’ancienne. Peter dokáže skloubit přísnou vědu, pokročilé techniky a historii přípravy jídla – výsledkem je jednoduše přístupná a podmanivá kniha, bohatá a různorodá stejně jako chleby, které si podle ní připravíte. Je to původní kniha o jídle, napsaná okouzlujícím a inspirujícím stylem. Odměnou vám budou ty nejlepší chleby a pečivo na světě. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.