Počet záznamů: 1
Francová, Eva, 1968- - Autor
Vydání první - 355 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
ISBN 978-80-267-0459-1
bezmasá jídla
příručky kuchařské recepty fotografické publikaceSignatura C 364.045 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Údaje o názvu Kuchařka ze Svatojánu : zahrada na talíři / Eva Francová Variantní názvy Zahrada na talíři Záhlaví-jméno Francová, Eva, 1968- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Motto, 2015 Fyz.popis 355 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm ISBN 978-80-267-0459-1 Číslo nár. bibl. cnb002729693 Předmět.hesla bezmasá jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * fotografické publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (035) , (083.12) , (084.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Druh dok. KNIHY Pokračování úspěšného prvního dílu Kuchařka ze Svatojánu Naše tělo je úžasný stroj, který bezchybně funguje, pokud se o ně staráme. Je skoro neuvěřitelné, jaké škody, rány či otravy dokáže samo napravit, pokud mu nebráníme, ale naopak ho podpoříme. A takovou důležitou podporou je to, co jíme. Co dobrého by mohlo vzejít z nepřirozených nebo špatně zpracovaných potravin, z přemíry chemie, z geneticky modifikovaných plodin, z utrpení zvířat ve velkochovech? Tím vším krmíme naše těla a sytíme svou vlastní energii. Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařkou. Její přístup ke stravování a vaření je v něčem novátorský, ale na druhou stranu je také návratem ke kořenům a tradicím. Přináší recepty, které využívají především rostlinnou stravu, jsou zdravé, finančně nenáročné a hlavně chutné. Být ženou, vládkyní krbu, vyžaduje víc než jen vařit Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1