Počet záznamů: 1  

Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Uhrová, Helena - Autor
    II. vydání - 110 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7433-123-7
     pálenky  ovocné šťávy  ovocná vína  domácí výroba
     příručky
    SignaturaC 363.759
    Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Vltava k vypůjčeníC 363.759 Va   

    Údaje o názvuDomácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín / Helena Uhrová
    Záhlaví-jméno Uhrová, Helena (Autor)
    Údaje o vydáníII. vydání
    Nakladatel[Líbeznice] : Víkend, 2015
    Fyz.popis110 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7433-123-7
    Číslo nár. bibl.cnb002728310
    PoznámkySlovníček
    Předmět.hesla pálenky * ovocné šťávy * ovocná vína * domácí výroba
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 334.714 , 663.551.5 , 663.813 , 663.3 , 641/642 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Druh dok.KNIHY
    Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín
    Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody, začínajícím i zkušeným zpracovatelům ovoce, nabízí tato knížka v jednotlivých kapitolách přehled o tom, jak si vyrobit kvalitní šťávy, vína a ovocné destiláty. Krok za krokem vede čtenáře od výběru ovoce přes jeho úpravy a zpracování až ke konečným produktům. Kapitola o výrobě ovocných destilátů je zpracována na základě nejnovějších poznatků a zkušeností z této oblasti. Zvláštní kapitola je věnována smyslovému hodnocení destilátů vyrobených z nejčastěji zpracovávaných druhů ovoce v ČR. V knize popsané nemoci, chyby a vady vín a destilátů vám pomohou odhalit příčiny jejich vzniku. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.