Počet záznamů: 1  

Poumon, Respiration et Sport

  1. kniha

    kniha


    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 - 559 s.
      Schmid, Ludvík, - Editor   Hornof, Zdeněk, - Editor
     tělovýchovné lékařství  dýchání
     sborníky
    SignaturaC 56.523
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 56.523   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPoumon, Respiration et Sport : 1er Congrés Européen de Médecine Sportive organisé par la Fédération Internationale de Médecine Sportive [aj.] Prague, 10-12 Juin 1963 / Rédacteurs: Z Hornof et L. Schmid
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965
    Fyz.popis559 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000442798
    Dal.odpovědnost Schmid, Ludvík, 1910-1992 (Editor)
    Hornof, Zdeněk, 1910-1973 (Editor)
    Předmět.hesla tělovýchovné lékařství * dýchání
    Forma, žánr sborníky
    Konspekt61 - Lékařské vědy. Lékařství
    MDT 612.2 , 61:796 , (082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.francouzština
    Druh dok.KNIHY
    Referáty oddílu Anatomie se zabývají strukturálními změnami plic, způsobenými tréninkem, vlivem intenzívní svalové práce na strukturu plic apod., oddílu Fyziologie pak fyziologií plic a dýchání, změnami dýchání během fyzicképráce,zaznamenanými metodou pneumotachygrafickou, dýcháním během plavání, vlivem tréninku na dýchací funkci apod., oddílu Klinika nasálním zacpáním u výkonných sportovců, maligními nádory plic u bývalých sportovců apod., oddíluTělesnálékařská výchova mechanismem léčebných tělesných cvičení při nemocech vnějšího dýchání, významem dobrovolné regulace dýchání při cvičení dechu u zdravých i nemocných, cvičením a hypertonií apod., oddílu Sdělení o různýchnámětechměřením únavy u sportovců, změnami srdce během přetížení a přetrénování, otázkami vědecké výživy jako důležitého faktoru u sportovců, otázkami nynějšího stavu amatérského boxu apod.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.