Počet záznamů: 1
Gastronomický rádce od A do Ž
Vašák, Jaroslav, 1947- - Autor
Vydání první - 527 stran ; 21 cm
ISBN 978-80-87431-34-4
gastronomie kuchařství výživa člověka potraviny jídla
příručky výkladové slovníkySignatura C 363.996 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Gastronomický rádce od A do Ž : 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích... / Jaroslav Vašák Main entry-name Vašák, Jaroslav, 1947- (Author) Edition statement Vydání první Publication Vendryně : Nakladatelství Beskydy, 2015 Phys.des. 527 stran ; 21 cm ISBN 978-80-87431-34-4 National bibl. num. cnb002724304 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografické odkazy Subj. Headings gastronomie * kuchařství * výživa člověka * potraviny * jídla Form, Genre příručky * výkladové slovníky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 613.2 , 663/664 , 641.55 , (035) , (038.072) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různé otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka, která obyčejné vaření může povznést na vyšší úroveň. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1