Počet záznamů: 1  

Zpevňování a zpřesňování povrchu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Adam, Václav - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1966 - 147 s., [3] l. obr. příl. : il. ; 8° + [1] vol. příl.
    Knižnice strojírenské výroby ;
      Výkruta, Jan - Spolupracovník
     plošné tváření  povrchové úpravy kovů  strojírenské technologie
     příručky
    SignaturaC 57.460
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 57.460   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZpevňování a zpřesňování povrchu : (dynamické válečkování součástí) / Václav Adam ; spolupracoval Jan Výkruta
    Záhlaví-jméno Adam, Václav (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1966 (Brno : Tisk 1)
    Fyz.popis147 s., [3] l. obr. příl. : il. ; 8° + [1] vol. příl.
    Číslo nár. bibl.cnb000488577
    Edice Knižnice strojírenské výroby ; 116
    PoznámkySpoluvyd. ČSVTS. Přehl. lit.. S fot. a tb. v textu. Obálka: František Sodoma. 3000 výt.
    Dal.odpovědnost Výkruta, Jan (Spolupracovník)
    Předmět.hesla plošné tváření * povrchové úpravy kovů * strojírenské technologie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt621 - Strojírenství
    MDT 621.7/.9 , 621.793/.795-034 , 621.96/.98 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Dílenští technologové a mistři najdou v publikaci, jejímž autorem je hrdina socialistické práce a nositel Řádu republiky, zdůvodnění pokrokové technologie dokončování ploch součástí. Probírá dynamické válečkování a jeho podmínky, technologii dynamického výstelkování ložisek a komplexní problém předběžného obrábění a válečkování. Závěrečné kapitoly se zabývají dynamickým tvářením rovinných a kulových ploch a návodem, jak se vyvarovat chyb při zavádění nové technologie. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.