Počet záznamů: 1  

Inženýrská geodézie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Krumphanzl, Václav, 1908-1986 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1966 - 368 s. : il. ; 25 cm
    Řada teoretické literatury
     inženýrská geodézie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 57.780/1
    Umístění
    Inženýrská geodézie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 57.780/1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 57.780/1 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuInženýrská geodézie. [Díl] 1, Základy vytyčovacích prací / Václav Krumphanzl
    Část názvuZáklady vytyčovacích prací
    Záhlaví-jméno Krumphanzl, Václav, 1908-1986 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1966 (KNT 4)
    Fyz.popis368 s. : il. ; 25 cm
    ISBNKčs 22,50
    Číslo nár. bibl.cnb000489661
    Edice Řada teoretické literatury
    Poznámky2200 výt.. Spoluvyd. Slovenské vydavat. techn. literatúry v Bratislavě. Celostátní učebnice pro vysoké školy
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla inženýrská geodézie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt528 - Geodezie. Kartografie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 528.4 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Inženýrská geodézie
    Probírá teorii, technologii, měřickou praxi a ekonomickou efektivnost. Zaměřuje se na vytyčování pozemních, inženýrských a dopravních staveb. Pokud je to třeba, věnuje nezbytnou pozornost i rozborům přesnosti měření, zvláště jeho kalkulaci. Rozhoduje přitom přesnost potřebná pro daný účel a hospodárnost práce. Poněvadž je nutno aplikovat předmět přímo ve výrobě, jsou výpočetní vzorce a postupy pokud lze zjednodušeny.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.