Počet záznamů: 1  

Škyťák Šelmovská Štika III

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Cowell, Cressida, 1966- - Autor
    Vydání první - 254 stran : ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7529-010-6
    Brio
      Špaček, Silvestr Vandrovec, - Překladatel
     anglické příběhy  publikace pro děti
    SignaturaC 190.981/5 Střední školní věk
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 190.981/5 b   

    Uniform title How to twist a dragon's tale. Česky
    Title statementŠkyťák Šelmovská Štika III. Jak zamotat dračí příběh / ze staroseverštiny přeložila Cressida Cowellová ; z anglického originálu How to twist a dragon's tale ... přeložil Silvestr Vandrovec Špaček
    Portion of titleJak zamotat dračí příběh
    Main entry-name Cowell, Cressida, 1966- (Author)
    Edition statementVydání první
    Publication[Praha] : Slovart, s.r.o., 2015
    Phys.des.254 stran : ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7529-010-6
    National bibl. num.cnb002734703
    Edition Brio (Slovart)
    NoteOznačení na obálce: kniha 5
    Another responsib. Špaček, Silvestr Vandrovec, 1980- (Translator)
    Z cyklu Škyťák Šelmovská Štika III. 5 Jak vycvičit draka. 5
    Form, Genre anglické příběhy * publikace pro děti
    Conspect821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
    UDC 821.111-32 , 821-93 , (0:82-32)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběruStřední školní věk
    Document kindBOOKS
    References (2) - BOOKS
    Z cyklu Škyťák Šelmovská Štika III. 5
    Jak vycvičit draka. 5
    Někdo ukradl Ohnikam. Sopka na ostrově Lávolumpů už pěkně dlouho hřímá a chystá se celá vybuchnout. Až se to stane, vylíhnou se z vajec děsiví draci hubivcii. Podaří se Škyťákovi zabránit explozi a uchránit vikinské kmeny před strašnými šavlovitými drápy hubivců? Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.