Počet záznamů: 1
Roux, Michel, 1941- - Autor
Vydání první - 271 stran : barevné ilustrace, portréty ; 29 cm
ISBN 978-80-249-2735-0
Linder, Lisa - Fotograf Rákosníková, Jitka - Překladatel
kuchařství francouzská jídla příprava jídel
příručky kuchařské receptySignatura B 55.044 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Unifikovaný název Essence of French cooking. Česky Údaje o názvu Vůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková Záhlaví-jméno Roux, Michel, 1941- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Ikar, 2015 Fyz.popis 271 stran : barevné ilustrace, portréty ; 29 cm ISBN 978-80-249-2735-0 Číslo nár. bibl. cnb002661974 Poznámky Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Linder, Lisa (Fotograf)
Rákosníková, Jitka (Překladatel)
Předmět.hesla kuchařství - Francie * francouzská jídla * příprava jídel Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT (035) , (44) , 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1