Počet záznamů: 1  

Užitečnost našeho bažanta pro lesnictví a zemědělství posuzovaná podle rozboru jeho potravy

  1. kniha

    kniha


     Farský, Octavianus, 1893-1969 - Autor
    1. vyd. - V Brně : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1948 - 301 s., [1] l. příl. : il. ; 25 cm
    Sborník státních výzkumných ústavů lesnických ČSR = Sbornik gosudarstvennych lesnych naučno-issledovatel'skich institutov ČSR = Annasl of the Institutes for Forest Research of Czechoslovak Republik ; Zprávy Státních výzkumných ústavů lesnických
     bažanti  lesnictví  zemědělství
     sborníky
    SignaturaC 362.956
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 362.956   

    Údaje o názvuUžitečnost našeho bažanta pro lesnictví a zemědělství posuzovaná podle rozboru jeho potravy = Chozjajstvennoje značenije našego fazana dlja lesnogo chozjajstva i zemledelija (ocehivajemoje na osnovanii jego pišči) = The usefulness of our pheasant for forestry and agriculture judged by the analysis of its food / Octavian Farský
    Souběž.n.Chozjajstvennoje značenije našego fazana dlja lesnogo chozjajstva i zemledelija (ocehivajemoje na osnovanii jego pišči)
    Usefulness of our pheasant for forestry and agriculture judged by the analysis of its food
    Záhlaví-jméno Farský, Octavianus, 1893-1969 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Brně : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1948
    Fyz.popis301 s., [1] l. příl. : il. ; 25 cm
    ISBNKčs 180,00
    Číslo nár. bibl.cnb000674577
    Edice Sborník státních výzkumných ústavů lesnických ČSR ; 1
    Zprávy Státních výzkumných ústavů lesnických
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Anglické a ruské resumé
    Předmět.hesla bažanti * lesnictví * zemědělství
    Forma, žánr sborníky
    Konspekt639.1 - Myslivost
    MDT 63 , 630 , 639.123 , (082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.